Racial Peroxide - Pleasing Knox The World Over.

Coola elever

Skolresa
Min mentorsklass går till sommaren ur femman vilket betyder att de byter skola till hösten. Så vi ska sjävklart göra en klassresa tillsammans. Men jag tycker att det är så svårt att planera resor, det har jag alltid tyckt. Min mamma var jättebra på det när hon levde. Hon hittade alltid de bästa flygen och de finaste, mest prisvärda hotellen. Men jag, jag är inte så bra på det där. Jag tror att det beror på att jag inte har samma intresse eller tålamod som henne.'

Hur som helst har vi i klassen, efter att har räknat ut på ekonomi och budget på mattelektionen, bestämt att vi ska åka till Göteborg och gå på Liseberg. Eleverna har varit så duktiga som har sålt en massa kakor hela året, dom har verkligen visat på att dom är ekonomiska, har tålamod och envishet. Det är egenskaper som dom kommer ha nytta av i sina forsatta liv när de har lämnat mig här på skolan. Jag blir så stolt när jag tänker på dom.

Jag funderar på att hyra en buss till Göteborg. Då kommer klassen ta upp hela bussen vilket jag tror kan bli ett roligt äventyr. Iden att hyra buss fick jag ifrån ett inlägg som jag såg på Instagram, det var en grupp pensionärer som hade bestämt sig för att hyra en buss tillsammans för att åka buss till Spanien! Kan ni fatta? Vilka coola tanter och gubbar dom måste vara! Det är ju helt klart som dom man vill bli när man blir gammal. Och jag tror att det är personer som har haft ett roligt liv med många minnen som blir så coola. Därför tror jag att det är bra att dom får denna upplevelsen nu när de fortfarande är rätt små, dom kommer bli coola personer mina elever!